welkom

meer dan een vakantie huis

Een beetje over de omgeving

Lagos is een fantastische stad in het West Algarve geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het oudere deel van Lagos wordt nog steeds omringd door de stadsmuren die in de 16e eeuw zijn gebouwd. Het is vol geschiedenis, maar het is ook een levendige stad met veel te doen. Lagos heeft een prachtig uitzicht, dat moet gezegd worden! Vanaf de Ponte da Piedade (voor de vuurtoren) krijg je een fantastisch uitzicht op het uitgestrekte zand van de baai van Lagos met de heuvels van Monchique op de achtergrond, en je kunt helemaal naar Sagres in het Westen en voorbij Albufeira in het oosten kijken .

Praia da Luz is even charmant, het perfecte beschutte strand heeft een grote aantrekkingskracht voor gezinnen. Ons voormalig vissers huisje met 3 slaapkamers in Praia da Luz ligt heel dicht bij het strand. Onze villa met 7 slaapkamers ligt op korte loopafstand van het centrum van het dorp en het strand.

Vila do Bispo is een klein stadje met oudere, typisch Algarve-huizen rond de 16e-eeuwse kerk. Het ligt in het nationaal park Costa Vicentina en dicht bij de tennis- en golfbaan Park de Floresta. Al onze accommodaties bevinden zich in het centrum van het dorp, niet ver van de dagelijkse boerenmarkt waar u uw verse producten kunt kopen!

Sagres ligt aan het uiterste westelijke puntje van de Algarve en is als geen andere bestemming in Zuid-Portugal. Deze dramatische landschappen worden gedomineerd door de rauwe kracht van de natuur. Sagres heeft een relaxte sfeer en is een geweldige locatie in de Algarve, een werkelijk unieke stad.

Wanneer te komen     De Algarve is het hele jaar door een vakantiebestemming. Als je niet gebonden bent aan de schoolvakanties, de lente en de herfst maanden zijn een mooie tijd om hier te zijn, en natuurlijk, veel rustiger dan de zomer. Zelfs december en januari kunnen warm en zonnig zijn, hoewel de avonden kunnen kouder zijn. Niet alle restaurants en bars blijven open in de winter, maar er is nog volop keuze, en een warm welkom.

Welkom in de Algarve, welkom in Casa da Praia Algarve!

villa in praia da luz
7 slaapkamers
7 badkamers
slaapt 16
prive zwembad

woning in praia da luz
3 slaapkamers
1 badkamer
slaapt 6
prive zwembad

villa in sagres
1 bedrooms
1,5 badkamers
slaapt 4
prive zwembad

apartement in vila do bispo
2 slaapkamers
1,5 badkamers
slaapt 4

woning in vila do bispo
2 slaapkamers
1 badkamer
slaapt 4

villa in sagres
1 slaapkamers
1 badkamers
slaapt 2